Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYARBAKIRSPOR KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA


Link [2022-02-12 01:53:17]



Zemin Bozukluğundan Dolayı Çalışmalar Yapılmamıştır

Diyarbakırspor  Kulüp Başkanı  Siyabend Aydın  yaptığı açıklamada, Pazar  günü  sahamızda oynayacağımız  Muş Belediyespor ile  2 yarıya Başlayacağız. Bu sezon  göstereceğimiz  performansla  adım adım Şampiyonluğa  ilerlemek tek hedefimiz. Bölgenin  en büyük  taraftarına sahip olan takımlardanız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığına yaptığımız  müracaatta. Maçlarımızın daha önce  oynadığımız Amedsporun eski stadı n Zemini bozuk olduğundan dolayı hiçbir çalışma yapılmamıştır.

Başkan Siyabend Aydın, Maçın orada  Oynamak istesek’te saha bakım açısında  mümkün değil. Oyuncularımızın sakatlanma riskini göze alamayız. Burada şikayet  mercii Diyarbakırspor yönetimi değil. Onlarca kulüp olan Diyarbakır’da bu konuda sıkıntıları var. oradaki teknik ve saha bakımı ile ilgili sorunları  çözme  sorumluluğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığıdır.

Münir Karaoğlu’dan Destek bekliyoruz

Diyarbakırspor kulübü olarak bundan sonraki Tüm maçlarımızı Atatürk  Stadında Oynamak  istiyoruz. Bu konuda  Sayın Valimiz ve  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi  Başkanvekili Münir karaloğlun’dan  destek bekliyoruz. İfadesinde bulundu.

2005- 2006 Konyaspor – 2009 – 2010 Bursaspor maçlarında çıkan olayları Unutmayalım

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Siyabend Aydın ligin ilk yarısında Muşta oynanan karşılaşmada çirkin  olaylar yaşadık. Ancak Sahada ve maç esnasında takımımıza zarar verecek  en ufak bir şey  Takıma Zarar verir. Diyarbakırspor’umuzun geçmişte yaşadığı olayları biliyoruz.( 2009-2010) Bursaspor maçı (2005 – 2006 ) Konyaspor maçında çıkan olaylarda takımımız küme düşmüştü ve nihayetinde Amatör  liglerine kadar  düşmesine sebep olduğunu  unutmayalım.

Tahriklere kapılmamalarını istiyoruz. Bu konuda sağduyulu olmalıyız

"Diyarbakırspor kulübü olarak Taraftarlarımızdan bir  ricamız olacak. Yoğun geçecek bu sezonu böyle bir  ceza ile karşı karşıya kalmayalım. Stada gelen Taraftarlarımız  Takımımıza 90 dakika destek versinler. Futbolcularımız  sahada en güzel cevabı kazanmak ile olduğunu  Unutmayalım.. Allahın  İzniyle  Şampiyonluğa  gideceğimiz bu yolda herkes  sakin olmalı Tahriklere kapılmamalarını istiyoruz. Bu konuda sağduyulu olmalıyız.. Olası bir ceza  hepimizin yıllardır hayalini kurduğu koca bir  sezonu Çöpe atmak olur" dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 16:31:53