Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYARBAKIRSPOR ANTREMANLARINI SIKI TUTUYOR


Link [2022-03-24 08:54:01]



Teknik  direktör Orhan Kapucu Yönetiminde  Seyrantepe  Tesislerinde  Isınma hareketiyle başlayan idman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Futbolcular antrenmanı  üç grup halinde yarım sahada çift kale maç yaparak tamamladı.

"ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYORUZ"

Diyarbakırspor  Kulüp   Başkanı Siyabend  Aydın, Deplasmanda oynayacağımız Silvan Belediyespor  Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Futbolcularımız  Antrenmanlarda  hırslı olmaları Bizleri  daha da umutlandırırken , Alacağımız puan ve puanlar almak için  Üst sıralara Tırmanmak İstiyoruz.

 ‘’YÖNETİM OLARAK TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ’’

Başkan  Aydın, Ligde kolay maç yok. Bütün takımları görüyorsunuz. Biz Yönetim olarak  takımımıza güveniyoruz. Biz geçen sezon  nasıl  kenetlenmişsek, aynı şekilde kenetlenirsek, biz istediğimiz şekilde çıkarız.  Biz hepsinin farkındayız. Nasıl bir takım olduğumuzu da  deplasmanda oynayacağımız Silvan Belediyespor karşısında  alacağımız bir  galibiyet bizi Umutlandıracak ve  Bizi eleştirenlerede  Ağır  bir ceza olacak. Ve  Bu takım kim olduğunu   gösterecekler. ‘ifadesinde bulundu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 02:42:51