Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyarbakırspor 1955 Batman Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı


Link [2022-04-05 00:13:07]



Teknik Direktör   Orhan Kapucu ve yardımcı antrenörlerin yönetiminde  Seyrantepe Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman,  düz koşu  ile başladı.

Kızıltepe spor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı 5’e 5 topla oyun ile sürdürdü. Antrenman,  çift kale maç ile sona erdi.

Gönlümüzde 3 puan Geçiyor

Diyarbakır spor kulüp Başkanı siyabend  Aydın, yaptığı  açıklamada.  Hafta  sonu  deplasmanda oynayacağımız.   Ligin son karşılaşması olan 1955 Batman Belediyespor maçına ara  vermeden başladık.    Aydın, ‘’Futbolcularımıza bu maç için son karşılaşmamız olduğunu  ve en iyi şekilde bitirmek istediğimizi belirtik. onun için takımımıza güveniyoruz.  , "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. İnşallah alırız. İyi hazırlanıyoruz.  Futbolcularımız oldukça inançlı. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Zor Bir Maç Bizi Bekliyor

1955 Batman Belediyespor maçında puan ve puanlar  almak için  Batman’a gideceklerini belirten  Aydın, " Her iki Takım açısında Zor bir karşılaşma olacak. Kazanıp hedefimizi üst sıralar olarak belirlememiz gerekiyor. Çok heyecanlı ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-22 22:28:45