Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


DİYARBAKIR ASKF'SİNDE SEÇİM HEYECANI


Link [2022-05-27 01:05:50]



Bu Şerefli Göreve Tekrar  Talip Olduk

Başkan adayı Remzi  Dayan, Diyarbakır'daki amatör spor kulüplerinin yöneticilerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret ederek  destek istedi. Yaptığı Ziyaretlerde Açıklama yapan Başkan Adayı  Remzi Dayan, ‘’ Biz bu göreve arkadaşlarımızla beraber Bu Şerefli Göreve tekrar talip olduk. Herkesi yapacağımız bu Olağan Genel Kongrede yanımızda Görmek istiyoruz. ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla  Bir  görüşme yaparak. Kesinlikle aday olmam gerektiğini ifade ettiler. Ben de ve  Ekibimle  Birlikte  bu göreve talip olduk. dedi

19 Yıldır Amatör Spor Camiasının   İçindeyim

Başkan Adayı Remzi Dayan, Şöyle bir sıkıntımız var. Ben seçimi düşünmüyorum. Seçimler gelip geçer, seçiliriz veya seçilmeyiz, çok önemli değil. Tabii ki kazanmak için varız. Ama ben seçimden sonraki dönem de sizlere nasıl hizmet verebilirim onun telaşı içindeyim.. Ben sizlere öncelikle şunun sözünü verebilirim; Diyarbakır'da  78 tane kulüp var. Eğer biz seçilirsek, bu 3 yıllık dönemde her kulübün kendi ayağına gideceğim.  Her kulübün sorunlarını tek tek dinleyeceğiz. Kulüplerimize, Türk sporuna katkı yapmaya çalışacağız. Ben yaklaşık 19 yıldır amatör spor Camiasının içindeyim. Diyarbakırspor Yönetiminden’ de yer aldım" dedi.

Diyarbakır İçin İyi Bir Sonuç Olur

Dayan, ‘’ Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun listesi bir hayli Kabarık olacağını altını Çizen  Başkan Remzi Dayan. Listemizde  15 arkadaşımızın  hepsi  kulüpçü olacak. Daha önceki yönetimimizde olduğu gibi doktor bulunsun, işadamı bulunsun demeyeceğiz. Her bölgeden bu işe katkı sağlayabilecek arkadaşlarımız olacak ve onlarla hep beraber olacağız. İnşallah başarılı Diyarbakır için iyi bir sonuç olur " ifadelerini kullandı.

 

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-22 06:43:01