Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Diyar kente döndü


Link [2022-02-05 02:12:21]



Ligde Şampiyon olarak çıkacağız

Diyarbakırspor Kulübün Onursal Başkanı  Hacı  İhsan Aydın , “İkinci yarı Hazırlıklarımızı Antalya’da yaptığımız 17 Günlük kamp çalışmalarımızı Tamamladık. Futbolcularımıza 3 gün İzin verdik. Bundan sonra hazırlıklarımızı Diyarbakır’da  Muş Belediyespor hazırlıklarına devam  edeceğiz. Rakibimizin karşısında  elimizden gelenin en iyisini yaparak.   ve Sahada savaşarak   mücadele edeceğiz. ligde Şampiyon olarak çıkacağız  Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

 Şimdi Bizim Hedefimiz İkinci yarı da bambaşka bir Diyarbakırspor İzletmektir

 Onursal  Başkanı  Hacı  İhsan  Aydın,  ikinci yarıda iyi bir performans sergileyeceklerini ve Sıkı bir çalışma temposundan geçeceklerinin altını çizen Aydın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İlk devreyi istediğimiz yerde  Tamamladık.. İyisiyle kötüsüyle ilk devreyi geride bıraktık. Şimdi Bizim Hedefimiz İkinci yarı da bambaşka bir Diyarbakırspor İzletmektir. ’ifadesinde bulundu

 Yarılar Hep  Zor Geçmiştir

Onursali Başkan Hacı  İhsan  Aydın, Zirvedeki rakiplerimizle çok kritik maçlar oynayacağız. Rakiplerimizle aramızda belli puan farkları olsa da futbolda her şey olabiliyor İkinci yarılar hep zor geçmiştir. Önümüzde 10 günlük bir süreç var. Bu yarışı son ana kadar sürdüreceğimize inancımız tamdır. “dedi.

Diyarbakırspor’da Transfer Bitmez                              

  Transfer konusuna da değinen  Onursal  Başkan Hacı  İhsan  Aydın, mevcut kadromuzu güçlendirmek için  Transfer Çalışmalarımız  Tüm hızıyla  Sürüyor,  daha takıma yaptığımız 5 Oyuncularımızı kadromuza kattık. birkaç oyuncuyla daha görüşmelerimiz  sürüyor  Diyarbakırspor’da hiç  bir zaman transfer bitmez. Takıma stoper, orta saha ve forvet mevkilerine Transfer yapılacağını sözlerine ekledi.

Önümüzde   8  Maç  Var

Aydın; ‘İkinci yarı hedefleri olarak ise, Önümüzde  8 maç var elimizden gelenin en iyisini yapıp taraftarımıza zaferler yaşatmak istiyoruz, Her zaman bizim yanımızda olsunlar, olmaya da devam etsinler’ ifadelerini kullandı.

 

 

Taşkın CİVELEK

 



Çok Okunanlar

2024-10-23 18:29:37