Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


BİSMİL’DE MESAİ SÜRÜYOR


Link [2022-03-24 08:54:01]



Teknik  direktör  Mahmut Deri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

Gönlümüzde 3 puan Geçiyor

Bismil 1936 spor kulüp Başkanı Ayhan Akbay, yaptığı  açıklamada.  Hafta  sonu  deplasmanda oynayacağımız.  Elazığ Fırat Üniversitespor maçına  antremanlarımızı sıkı tutuyoruz. Adeda Futbolcularımıza bu maç için Alarm verdik.. onun için takımımıza güveniyoruz.  Akbay, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. İnşallah alırız. İyi hazırlanıyoruz.  Futbolcularımız oldukça inançlı. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Zor Bir Maç Bizi Bekliyor

Elazığ Fırat Üniversitesi maçında puan ve puanlar  almak için Elazığ’a gideceklerini belirten  Akbay, " Her iki Takım açısında Zor bir karşılaşma olacak. Kazanıp hedefimizi üst sıralar olarak belirlememiz gerekiyor. Çok heyecanlı ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 02:23:16