Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Bismil’de Mesai Sürüyor


Link [2022-01-27 02:13:23]



TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ  SÜRÜYOR

Bismil 1936 Gençlikspor Kulüp Başkanı   Ayhan  Akbay Yaptığı Açıklamada , Takıma  Takviye yapmak için Eksik mevkilerini güçlendirmeye çalışan  Bismil 1936 Gençlikspor’da Ara Transfer Çalışmalarımızın  devam edeceğini  belirtildi.Takımın çalışmaları hakkında konuşan  Kulüp  Başkanı Ayhan Akbay, takımın uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve. Futbolcuların çalışmalarından olukça memnun olduğunu dile getiren   Ayhan; “Takımın antrenman performansı çok iyi. Oyuncularımız çok iyi çalışıyor ve en ufak bir sorun yaşamıyoruz. İfadesinde  bulundu.

İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Bismil 1936 Gençlikspor Başkanı  Ayhan Akbay, Antremanda Futbolcularımız  herkes birbirlerini zorluyor Oyuncularım dayanıklılık ve kuvvet antrenmanlarına çok iyi adapte oluyorlar. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalar sürdürüyorlar.  ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Ben hazırlık dönemindeki çalışmalardan oldukça memnunum. İnşallah en doğru zamanda en doğru sonuçları alarak istediğimiz başarıyı yakalarız” diye konuştu.

Deri: Çalışmalarımız Devam Ediyor

Bismil 1936 Gençlikspor ‘un Teknik  direktörü  Mahmut Deri ise,  Sahamızda oynayacağımız Aynı  İlçe  Takımımız olan Bismil  21 Sportif Faaliyetl spor  maçı hazırlıklarımızı  sürdürüyoruz.Türkiye Futbol Federasyonu Tarafından yoğun kış şartları nedeniyle Hafta sonu oynanması gereken maçlarını erteleyerek. Şubatta  başlayacağını. Söyledi.

                                       



Çok Okunanlar

2024-10-23 23:39:17