Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Bismil 1936 Gençlikspor'da hedef Dersimspor


Link [2022-03-12 15:22:53]



Antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak  Tamamladı.

 Akbay: Taraftarlarımızı Bekliyoruz

Bismil 1936 Gençlik spor  Kulüb Başkanı Ayhan Akbay:' Türkiye  Futbol Federasyonu Tarafından  Kötü Hava koşulları nedeniyle  Ertelenen  Maçlar  1 hafta kaydırıldı.   Ama  Biz  Hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. 20 Mart Pazar günü Sahamızda oynayacağımız Dersimspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerektiğini  belirten '  Akbay,    Bu  zorlu karşılaşmada  Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. onların desteğiyle  Alacağımız 3 puan’da onlarında katkısı olacaktır. .’’ dedi.

"Takımımıza Güveniyorum"

her iki takım açısında zor bir karşılaşma beklediğini belirten  Akbay, "Kolay maçlar değil bunlar, zor maçlar.  Bu tür maçlardan pek çekinmiyorum, çünkü takımımıza güveniyorum. Böyle  Doğulu derbiler hep heyecan yaratıyor. Bunlardan  biride Dersimspor  maçında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sahamızda  kazanmak için  Gerekli riskleri de hep  alacağız. Bugüne kadar çok zor maçlar oynadık. Her şeyin farkındayız. Lig de Kolay Maç Kazanılmıyor. Onun İçin çok çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-23 08:33:07