Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


BİNGÖL HAZIRLIKLARINA BAŞLANDI


Link [2022-02-16 08:52:34]



Teknik  direktör  Mahmut Deri  yönetiminde  Bismil Stadyumunda gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak Tamamladı.

Gönlümüzde 3 puan Geçiyor

Bismil 1936 Gençlik spor Kulüp  Başkanı Ayhan Atik yaptığı açıklamada,Sahamızda oynadığımız  Bismil 21 spor maçında  aldığımız  Galibiyetten dolayı Çok Mutluyuz. Sahada en iyi mücadele Örneği  gösteren Futbolcularımı kutluyorum.   Artık bu maç geride kaldı. deplasmanda oynayacağımız  12 Bingölspor karşısına puan ve puanlar  almak için sahaya çıkacağız. ifadesinde  bulundu.

Kolay maç değil, İyi mücadele etmek, iyi bir sonuç almak için Bingöl'e gideceğiz

Bismil 1936 Teknik  direktör  Mahmut Deri İse , deplasmanda  12 Bingölspor ile oynayacakları maçın zorluğuna işaret ederek, "12 Bingölspor ile çok iyi mücadele edip, iyi futbol oynamaya gideceğiz. İnşallah güzel bir sonuçla dönmeyi umuyoruz. Kolay maç değil. İyi mücadele etmek, iyi bir oyun ve sonuç almak için Bingöl'e gideceğiz" diye konuştu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 14:36:11