Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Başkan ve Kaymakam, gençlerle voleybol oynadı…


Link [2022-06-04 15:24:05]



Çermik Fen Lisesi’nde açılışı yapılan resim sergisine katılan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Kaymakamı Ramazan Polat ve Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, açılış sonrası liseli gençlerle voleybol oynadı.

Voleybol dostluk maçında Başkan Karamehmetoğlu ve Kaymakam Polat, rakip takım kaptanlığını yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağan’ın da oynadığı dostluk maçında Başkan Karamehmetoğlu’nun kaptanlığını yaptığı takım, Kaymakam Polat’ın kaptanlığını yaptığı rakip takımı 2-1 yendi.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta skora rağmen kazanan dostluk olurken, liseli gençler Belediye Başkanı, Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ilk kez bir voleybol maçı yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Başkan Karamehmetoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Açılış sonrası yapmış olduğumuz Voleybol Dostluk Maçını 2-1 lik skor ile kazanmamızı sağlayan takım arkadaşlarıma teşekkür eder, rakip takım kaptanı İlçe Kaymakamımızı ve takım arkadaşlarını tebrik ederim” diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-10-21 18:26:55