Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Bağlar Belediyespor İnanıyor


Link [2022-03-05 18:42:31]



Muşbelediye spor karşısında  hedefimiz galibiyettir

Bağlar Belediyespor Yönetimi  Sahamızda oynayacağımız Muş Belediyespor karşısında  Taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmadan destek bekliyoruz.  Yönetim, “Taraftarlarımız her fırsatta yanımızdalar. İç sahada ve dış sahada bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar. Tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın desteğiyle saha avantajımızı da iyi kullanarak, Muş Belediyespor’u puansız göndermek istiyoruz.  ” diye konuştu.

  Sahamızda Fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz

Bağlar Belediyespor’un Teknik  direktörü Cihan Çetin  yaptığı  açıklamada.  sahamızda oynayacağımız  Muş  Belediyespor karşısında  hedefimiz galibiyettir.  , Sahamızda  fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde karşılaşacağımız Muş Belediye spor maçına daha iyi hazırlandık. Ve kazanmak için sahaya çıkacağız.  Dedi.

Bu Ligde Kolay Maç Yok Her Takım Birbirlerini Yenmek  İçin  Sahaya Çıkarlar

Cihan Çetin , Muş  belediye spor ile zor bir maç oynayacaklarına işaret ederek, “Bu ligde kolay maç yok. Her takım birbirlerini yenmek için  maça çıkarlar. Ve  zorluk derecesini de yaşarlar Her iki Takım için  zor bir maç olacak. Ancak biz bu maçı kazanmak ve liderliğimizi  sürdürmek  istiyoruz.Takımımızın moral ve motivasyonu yerinde. Bu maçı kazanacak güce ve inanca sahibiz" ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-10-23 10:32:53