Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AYDIN, "BU STATÜ DÜZELTİLMELİ"


Link [2022-04-18 00:52:16]



Diyarbakırspor Kulüp  Başkanı  Siyabend  Aydın yaptığı açıklamada ,başta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olmak üzere, ilgili tüm mercilerimize   Grubumuzda bulunan Takımların Başkanlarıyla ortak yaptığımız açıklamada bu  Statüden doğan ve bu  haksız duruma düştüğümüzü   düzeltmeleri için Resmi mercilere gereken dilekçelerimizi sunduk Ama hala bir gelişme olmadığını görüyoruz. Diyarbakır takımlarına karşı yapılan özel bir durum olduğu kanaatine. Uygulanmaktadır.

2021-2022 Futbol Sezonu BAL (Bölgesel Amatör Lig ) Statüsü hazırlanırken  Diyarbakır ile ilgili statüde "BARAJ MAÇI" oynama zorunluluğu göz ardı edilmiş, Olup BAL'da  gruplarda bulunan ve statülerinde açıkça belirtilen Baraj maçı oynama zorunluluğunun, ilimiz takımlarının bulunduğu 1.Bölge 2 ve 3'üncü Grupta yer alan Diyarbakır takımlarına da tanınmasını talep ettik.

Aydın , ‘’ Bu Statü hazırlanırken gözden kaçırıldığını düşündüğümüz  ve  bu ayrıntının şu an itibariyle haksız bir rekabet ortamına yol açtığını   en kısa sürede  düzeltilmesini Türkiye Futbol Federasyonundan bekliyoruz.’’ ifadesinde  bulundu.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-22 15:32:21