Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Av. Nasıranlı Diyarbakır’da coşkulu karşılandı


Link [2022-01-24 21:32:03]



AK Parti’den istifa ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından rozeti takılarak CHP’ye geçen Av. Cevdet Nasıranlı, dün uçakla Diyarbakır’a döndü. Kötü hava koşullarına rağmen sevenleri tarafından Diyarbakır havaalanı önünde halaylar ile karşılanan Nasıranlı, 700 araçlık bir konvoy ile Diyarbakır turu yaptı.

Tur’dan sonra Urfa yolu üzerinde bulunan iş yerinin önünde bir açıklama yapan Nasıranlı, şöyle dedi: “Öncelikle karşılamaya gelen sevenlerimiz, destekçilerimiz ve aile bireylerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle “Helalleşme” ile ilgili yaptığı açıklama sonrası bu adımın desteklenmesi gerektiğini düşünerek geçiş kararı verdik. Biz Doğu’su, Batı’sı, Güney’i, Kuzey’i ile bütünleşmemiz helalleşmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Kürdü, Türkü, Laz’ı, Çerkez’i ayırmadan Türkiye halklarının bir arada yaşama inancını dik duruşumuzla destekliyoruz. Korku politikalarından uzak, liyakata dayalı, ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayan Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak ve CHP’nin bir neferi olarak, yol arkadaşı olmaktan mutluyuz”

Nasıranlı, “Yoğun kar yağışı ve tıkanan yollara rağmen böylesi büyük bir karşılamadan dolayı Diyarbakır halkına teşekkür ederim” dedi.

 



Çok Okunanlar

2024-10-23 23:45:32