Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


ASKF Seçiminde Remzi Dayan kazandı.


Link [2022-05-29 11:59:44]



Abdulsamet Karakaş’ın divan başkanlığı yaptığı kongrede divan katipliğini Muzaffer Ensarioglu ile Vedat Gönel  yaptı.Faaliyet ve denetleme raporlarının okunmasının ardından oylamaya sunuldu. Raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından seçime geçildi. Yapılan oylamada, Remzi Dayan 7. kez Diyarbakır ASKF Başkanı seçildi.

ASKF Olağan genel kurulu toplantısı  DSİ 10. Bölge Kongre merkezinde gerçekleştirildi Yapılan olagan Genel Kuruluna Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim kurulu üyeleri, Tes-iş Sendika Başkanı Şükrü Kaçmaz, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan ,Amedspor Kulüp Başkanı  Selhattin Yıldırım, Cumhuriyet Baş savcısı Özel kalem müdürü Metin Özkan, İl Hakem Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu,TFF Bal ligi Kulüp  Başkanları  ve yöneticileri katıldı.. 

Dayan DTSO Başkanı Kaya' ya plaket takdim etti 

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan Diyarbakır Amatör Spor kulüplerine  ve sporculara Maddi ve manevi destek veren Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’ya Teşekkür ederek Plaket takdim etti 

Kongrenin sonunda kısa bir açıklama yapan Remzi Dayan,18 yıldır başkanlığını yaptığı federasyona 7.kez başkan seçildiğini ifade ederek desteklerinden dolayı genel kurul delegelerine teşekkür eden Dayan “Bundan böyle de yeni seçilen genç ve dinamik yönetimiyle sorunların çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız. Beni destekleyen ve desteklemeyen bütün delegelerimize teşekkür ediyorum. Hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yeni ASKF Yönetim kurulu ise Şöyle 

Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrasında ASKF Başkanı Remzi Dayan, Genel Sekreter Veysi Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Aksu, Faruk Beytar, Teyfur Dolan, Şeyhmus Kızılaslan, Burhattin Atalay, Ekrem Senvar, Aslan Umut Bakır, Bahattin Ar, Metin Kale, Adnan Zengin, Abdurahman Felek, Orhan Çoban, Osman Özkan ,Şirin Uslu, Ekrem Öker, Edip Tatlı, Abdul latif Doğan oldu.  Denetleme Kurulu üyeliğine ise Muzaffer Ensarioğlu, Zeki Sain ve Osman Ergün  seçildi.



Çok Okunanlar

2024-10-22 06:30:42