Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AMEDSPOR’UN GÖZÜ ZİRVEDE


Link [2022-02-26 11:00:58]



PAZARSPOR YOLCULUĞU  BUGÜN

Amedspor  Bugün hava yoluyla  Trabzona gidecek olan Yeşil- Kırmızılı karayoluyla Pazar’a giderek maç saatini bekleyecek.

HİÇBİR TAKIMIN İDDİASI BİTMİYOR

Amedspor  Teknik  direktörü  Ahmet Yıldırım Zirvedeki yarışı  son ana kadar sürdüreceklerini belirtti Ligin çetin geçtiğini  vurgulayan  Yıldırım, ‘’ Hiçbir takımın iddiası bitmiyor. Bizde  son güne kadar bırakmak niyetinde değiliz. İstediğimiz sonuçları alırsak, Üst grubu en kısa sürede yakalayacağımızı umut ediyoruz ‘’dedi.

AHMET YILDIRIM : İYİ GİDİŞİMİZİ BU MAÇTA DA SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Teknik direktör  Ahmet Yıldırım,  Hafta  içinde  Oynadığımız Kırklarelispor’u yenerek önemli bir 3 puan aldık. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Pazarspor maçın öncesi  yaptığı açıklamada, ligde her maçın zor olduğunu söyledi.

Pazarspor maçının da zor müsabakalardan olduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Çalışmalarımızı Tamamladık. Takım olarak formda olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu çıkışımızı ve iyi gidişimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz. İyi bir mücadele vermek istiyoruz. Son maçtaki eksiklerimizi minimize etmek istiyoruz. Pazar'dan güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz."



Çok Okunanlar

2024-10-23 12:39:44