Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AMEDSPOR’DA ZONGULDAK STARTI VERİLDİ


Link [2022-03-14 08:35:08]



Teknik direktör Ahmet Yıldırım nezaretinde Şehmuz Özer Tesislerinde 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antremanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

İKİNCİ YARI DAHA  FARKLI OLABİLİRDİ

AmedSportif Başkanı  Selahattin Yıldırım, deplasmanda  karşılaştığımız  Nazilli Belediyespor maçında mağlup ayrıldığımız için, üzgünüz. Karşılaşmanın ikinci yarısını çok iyi oynadıklarını kaydeden Yıldırım, " İkinci yarıda. Çok pozisyon yakaladık,  Eğer bunlara  çok dikkat edebilseydik.  sonuç  daha Farklı olabilirdi. " dedi.

SELAHATTİN YILDIRIM :MAĞLUBİYETİ  HAK  ETMEDİK

Yıldırım, ‘’ Nazilli Belediyepor karşısında Aldığımız Mağlubiyete Üzüldük.Rakip  çok değişik bir kadroyla maça çıkacağını  biliyorduk. Bizim bu maçı kazanmamız veya kaybetmememiz gerekiyordu. Oyuna  baktığımızda mağlubiyeti hak  edecek oyun oynasaydık bunu kabul ederdim;  ama oynadığımız oyununun karşılığının bu olmaması gerekiyordu. Tabii ki oyunda bizim de hatamız var. Özellikle yediğimiz gol. Ondan öncesi ve sonrası girdiğimiz pozisyonlarda son paslarda başarılı olamadık.  Artık bundan sonra zorlu periyodlar Bizi  bekliyor." İfadesinde  bulundu.

YILDIRIM : BİZ  KİMSEDEN   ÇEKİNMİYORUZ

Başkan  Selahattin Yıldırım, ‘’Artık bu Maç geride kaldı ligin31  Haftasında deplasmanda   oynayacağımız   Zonguldakspor maçına  en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. puan ve puanlar bizim açımızdan çok  önemli .  Biz Kimseden Çekinmiyoruz. .Puanla  dönmek için  elimizden gelen  gayreti  göstereceğiz. Herkes  sorumluluk almak  zorunda ‘’ dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 08:40:45