Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Amedspor’da Şanlıurfa spor hazırlığı devam ediyor


Link [2022-02-18 00:14:11]



Antrenman öncesi futbolcularla tanışan yeni teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. daha sonra pas ve top kapma çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla antrenman tamamlandı.

YENİ HOCAYLA YENİ BİR ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Amedsspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Yeni Hocamızla yeni bir Çıkış yakalamak istiyoruz. bu Çıkışımızı Deplasmanda oynayacağımız Şanlıurfaspor karşısında Puan Ve puanlar Almak istiyoruz.   Şanlıurfa deplasmanında tüm planlarımız Zafer üzerine yapmak ve  Şanlıurfaspor Maçını kazanarak geçen haftanın telafisin yapacaklarını söyledi.

"ÜÇ İHTİMALLİ MAÇ"

 Teknik Direktör Ahmet Yıldırım Takımı daha iyi tanımak için deplasmanda   oynayacağımız Şanlıurfaspor karşısında Görmek istiyorum. , İnşaallah Futbolcularım  bana  Hoş geldin  Hediyesi  olarak sahadan  3 puanla ayrılırız. Yıldırım, "Şanlıurfaspor maçı kolay değil, üç ihtimalli bir maç. Şanlıurfaspor saha  ve seyirci  Avantajını kullanmak isteyecek. Biz ise Şanlıurfaspor karşısında  bambaşka bir  Takım olarak sahaya çıkacağız. Ve kazanmak için Elimizden geleni yapacağız. Onlar içinde bizim içinde çok önemli bir maç olacak " dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 12:37:32