Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Amedspor’da Erzincanspor startı verildi


Link [2022-04-05 00:13:07]



Teknik  direktör Ahmet  Yıldırım yönetiminde  Şehmuz  Özer Tesislerinde yaptığı  Antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan  Çalışma, 5'e 2 top kapma, pas ve pres  iledevam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular  Antrenmanın  son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak Antremanı  sonlandırdı.

 Bizim amacımız sahamızda kayıp vermemek

Amed Sportif Futbol Kulübü Başkanı  Selahattin  Yıldırım ,yaptığı  açıklamada   ligin 33 haftasında  deplasmanda 2-1 önde olmamıza rağmen  89 dakikada  yaptığımız  barız bir hata sonucu sahadan 2-2 berabere  ayrıldık. Üzgünüz.  isterdik ki 3 puanla  dönelim olmadı.   Artık  bu maçı unutup  hafta sonu  sahamızda  oynayacağımız   Anagold 24  Erzincanspor maçı her iki  Takım açısında zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız sahamızda kayıp vermek  istemiyoruz. .    Yıldırım, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor. İnşallah istediğimiz sonucu almak istiyoruz. " değerlendirmesinde bulundu.

Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz

Teknik  direktör  Ahmet  yıldırım  ise, ellerindeki  fırsatı kullanamadıklarını   belirten  Yıldırım, deplasmanda oynadığımız 1922 Konyaspor  karşısında    Pozisyonları  değerlendiremedik. 2-2 olması  bizi  üzdü’’ diye  konuştu Tecrübeli  hoca  Ahmet  Yıldırım  sahamızda oynayacağımız  Anagold 24  Erzincanspor’un  puan Cetvelin  Orta  sırasında  bulunuyor. Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz. Saha ve seyirci Avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Biz Hazırlıklarımızı galibiyet Üzerine yapıyoruz. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. ifadesini kullandı.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-22 22:31:34