Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AMEDSPOR ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’U GÖZÜNE KESTİRDİ


Link [2022-03-24 08:54:01]



Ahmet Yıldırım’la  Deplasman’da Kayıp Vermiyor

Ankara Demirspor, Şanlıurfaspor, Kırklarelispor ve Pazarspor'u kayıpsız geçmeyi başaran  Amedspor , ligin İkinci yarısında Nazilli Belediyespor   Eskişehirspor ve Karacabey Belediyespor'a ise diş geçiremedi. daha sonra  dış saha maçında ise Uşakspor ve Tarsus İdmanyurdu ile berabere kalan Fırtına, teknik direktör  Ahmet Yıldırım yönetiminde çıktığı  Dört dış saha maçında da yenilgi yüzü görmedi.

Puan Ve Puanlar Almak İçin Sahaya Çıkacağız

Amedspor Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım Deplasmanda  oynayacağımız  Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını  sürdürüyoruz. Bizim Amacımız   Zonguldak’tan sahadan puan ve puanlar  almak istiyoruz.  dedi.

Biz her rakibe saygı duyarak sahaya çıkıyoruz

Yıldırım, "Biz her rakibe saygı duyarak sahaya çıkıyoruz. Her maç olduğu gibi  Zonguldak Kömürspor karşısında kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Bir defa mücadele etmemiz gerekiyor. Bu mücadeleyi bir maça özel değil standart olması lazım... Sahada futbolun doğrularını yaptığımız zaman tabii ki iyi sonuç almak istiyoruz. Hem puan olarak yükselmek hem de taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." diye konuştu.

3 Puan Bizim Açımızdan  Çok Değerli ve Anlamlı Olacak

Başkan  Selahattin  Yıldırım  ,   Zonguldak Kömür spor  karşısında  kazandığımız  taktirde her şey bizim lehimize  dönecek. 3 puan  çok değerli ve   anlamlı olacak. Oyuncularımız  Antrenmanda iyi  bir performans gösterirken  bu Performansınıda  sahaya  yansıtarak kazanmak istiyoruz.’’ ded.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 02:30:32