Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Amedspor Şut Çalıştı


Link [2022-04-14 09:03:10]



Yeşil- Kırmızılı Ekip   teknik direktör  Abdullah Yıldırım Yönetiminde  Şehmuz Özer  Tesislerinde  antrenman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular    çift kale maç yaparak Tamamladı.

Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.

Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım  yaptığı  açıklamada, Deplasmanda oynayacağımız   Tarsus İdmanyurduspor   Maçında  galibiyetle  Ayrılmak istiyoruz. Her iki Takım  açısından zor bir karşılaşma olacak. Sahada kim kazanırsa kazansın öncelik  Centilmenlik kazansın.

Zevkli ve Çekişmeli Bir 90 Dakikaya Sahne Olacak

Yıldırım,“Takım olarak iyi bir hava yakaladık, oyuncularımızın moral ve motivasyonları  üst seviyede. Önümüzde deplasmanda  oynayacağımız   Tarsus İdman Yurduspor karşılaşması var.  İki takımın puan mücadelesi zevkli ve çekişmeli bir 90 dakikaya sahne olacak. Bizim amacımız belli, Deplasmanda kazanıp  ve sıralamadaki yerimizi  korumak  istiyoruz” dedi.

Deplasmanda  kazanmak istiyoruz

Amedspor’un teknik direktörü Ahmet Yıldırım, Tarsus İdman Yurdu spor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, "deplasmanda  muhakkak kazanmak istiyoruz. Bunun için sahada olacağız. Oyuncu arkadaşlarımız da sahada gereken mücadeleyi yaparak bizleri sevindireceklerini  belirten Yıldırım , Deplasmanda maçı kazanmak istediklerini belirterek, "Antrenmanlarımızı sıkı  tutuyoruz. Tarsus İdmanyurduspor maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki bu süreçte bu hazırlıklarımız devam edecek. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Onların da son  Geçen hafta  deplasmanda  Kazandıkları   Pazarspor maçından sonra ligde ilk Üçüncü sıraya yükseldiler.  her iki Takım için çok kritik bir maç. olacak. Son haftalarda oynadığımız oyun ve ettiğimiz mücadele ile aldığımız sonuçlar bizi biraz daha morallendirdi ve yukarılara taşıdı. Bunu devam ettirmek istiyoruz. ‘’ ifadesinde bulundu.



Çok Okunanlar

2024-10-22 18:09:23