Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AMEDSPOR ISPARTA MAÇINA HAZIR


Link [2022-04-22 00:52:14]



Sıra Sende Amed

Amedspor Kulüp  Başkanı Selahattin Yıldırım sosyal medya üzerinde yaptığı  açıklamada şunları  söyledi. "Sezon İçerisinde  Yaşadığımız  sorun Problemler ve kaosların içinden çıkıp yakaladığımız Başarıyı  önce Play-Off  sonrasında ise Şampiyonluk ile  Taçlandırmayı Hedefliyoruz. Bu  Süreçte Her zamankinde Fazla  İhtiyaç duyduğumuz kenetlemeyi. Sadece Taraftarlarımızla  değil. Bölgemizde bulunan Sivil Toplum Örgütleri ve İş insanların ve Amedspor sevdalıları ile  yaşamak istiyoruz.Bu Hafta  oynayacağımız Isparta32spor maçı öncesi  sıra  sende kampanyasını Başlatıyoruz. Bu Kampanyada limit olmaksızın herkesin kendi Gücünün doğrultusunda Birer Bilet ve Forma  Alarak. Takımımızın yanında olmaya davet ediyorum" dedi.

Gönlümüzden 3 puan geçiyor

Amedspor Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım ,yaptığı  açıklamada, Sahamızda  oynayacağımız  Isparta32spor maçı her iki  Takım açısında zorlu bir karşılaşma olacak. Bizim amacımız sahamızda   kayıp vermemek ,Yıldırım "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor. İnşallah istediğimiz sonucu almak istiyoruz. " değerlendirmesinde bulundu.

Sonuna kadar  Savaşmalıyız

Başkan Selahattin Yıldırım ,Isparta 32spor maçında en iyi sonuçlan ayrılmak istiyoruz. Her maç üç puan, O yüzden  Isparta 32spor karşılaşmasını da mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için gereken mücadeleci ruhumuzu sahaya yansıtmamız Lazım.  Yıldırım, ‘’Sonuna kadar  savaşmalıyız.  Futbolcularımız Isparta32spor  Maçına  Odaklanmaları lazım’’ dedi.

Taraftarlarımıza İhtiyacımız  Var

Teknik  direktör  Ahmet  Yıldırım  ise , oynayacağımız  Isparta32spor puan Cetvelin Üçüncü sırasında  bulunuyor. Bu tür maçlara çok dikkat etmeliyiz. Saha ve seyirci Avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Biz Hazırlıklarımızı galibiyet Üzerine yapıyoruz. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.  Yıldırım, ‘’Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bu maçta bizi yalnız bırakmamaları gerekiyor.  Mutlaka kazanmamız gerek bir maç . Onların desteği ile bu maçı kazanırız" dedi.

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-22 13:28:42