Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AMEDSPOR 3 PUAN İÇİN KONYA’YA GİTTİ


Link [2022-04-02 07:12:19]



Teknik direktör Ahmet  Aydın nezaretinde   Şehmuz Özer Tesislerinde 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Futbolcular   Antrenmanın  son bölümde Takım 1922 Konyaspor   maçının  Provasını   çift kale maç yaparak  Tamamladılar.

Amedspor  Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım, ‘’ deplasmanda  deplasmanda  oynayacağımız 1922 Konyaspor karşılaşmasında   sahaya  puan ve puanlar  almak için çıkacağız.  Play-Off yarışımızı devam ettirmek istiyoruz.  1922 Konyaspor maçına  en iyi şekilde ara vermeyerek  Hazırlıklarımızı Tamamladık. istiyoruz. Konya’dan en iyi şekilde döneceğimize  inanıyorum  ben Teknik heyetimize Futbolcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

3 puan ile dönmek istiyoruz

Amedspor Teknik Direktörü  Ahmet  Yıldırım . Hafta  içinde oynadığımız ve sahamızda Bucaspor ile  berabere kalarak. Maça gelen Taraftarlarımıza  galibiyet Armağan Etmek isterdik. Ama olmadı. Artık bu Maç geride kaldı. Deplasmanda oynayacağımız 1922 Konyaspor Karşısında  galibiyetle  ayrılmak istiyoruz. Futbolcularım bu maçta en iyi Futbolunu sahaya  yansıtıp 3 puanla  döneceğimize  inanıyorum.

1922 Konyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Yıldırım, "Ligin boyu çok kısaldı. Artık her maç çok bizim için  değerli. Çünkü her takımın nihai hedefi ortaya çıkıyor. Her takım tüm enerjisini bu hedef için harcıyor. Bu maç da onlardan biri olacak.. Ligdeki yarışımıza devam ediyoruz. " dedi.

 

Taşkın CİVELEK



Çok Okunanlar

2024-10-23 00:35:28