Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


Amedspor 1 puana sevinemedi


Link [2022-04-01 01:32:47]



Her iki Takım açısından önemli bir karşılaşma oldu

Amedspor  Teknik  direktörü  Ahmet Yıldırım yaptığı  açıklamada,  Sahamızda  iyi bir sonuçla ayrılmak ve iyi mücadele etmek istediklerini ifade eden Yıldırım, " Beklediğimiz gibi rakibimiz maça çok istekli ve arzulu başladı. Her iki Takım açısından önemli bir karşılaşma oldu. Gönül isterdi ki Taraftarlarımızın önünde  galibiyetle  ayrılmak. Ama olmadı."

Duran Topla Kalemizde Golü  Yedik

Teknik  direktör Ahmet  Yıldırım , ilk yarıda bulduğumuz golden sonra  daha  baskılı oynamaya  başladık.   İkinci yarı aslında her  iki  Takım açısında  dengeli bir oyun vardı. Değişikliklerden sıra rakip kalede daha çok oyuncuyla bulunan bir Amedspor  vardı ama  Bucaspor beklemediğimiz bir  organizasyonla  kalemize  yüklendiler.  Net pozisyonlara girmeye başladık ve daha  sonra  duran topla kalemizde golü yedik..  Sahadan ’da   Beraberlikle  ayrıldık." dedi.

Çok dikkat etmemiz gereken bir takım

 Ahmet  Yıldırım, Artık  Bu  maç geride  kaldı .Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız   Karatay Termal 1922 Konyaspor maçının bütün maçlar kadar önemli olduğunun altını çizen  Tecrübeli Hoca  Ahmet Yıldırım, “Karatay Termal 1922 Konyaspor çok tecrübeli bir takım. Çok dikkat etmemiz gereken bir takım. Hepsinin farkındayız. Oradaki tek hedefimiz kazanmak, başka bir şey kesinlikle düşünmüyoruz. kalan maçlarımızı da çok iyi şekilde bitirmeyi  hedefliyoruz, ” şeklinde konuştu.

Taşkın CİVELEK

 



Çok Okunanlar

2024-10-23 00:32:44