Yerel >> Güneydoğu Güncel Haber


AKÇADAĞ BU TAKIM YÜKSELİŞE GECECEKTİR


Link [2022-03-09 02:12:31]



Akçadağ , "Her ne kadar Diyarbakır'dan uzak olsak da gönlümüz, yüreğimiz hep Diyarbakırspor için atıyor. Diyarbakırspor’un   Başarılı olacağına  İnanıyorum ve Taraftarlarından bu Takıma  destek  olmalı.  kentimizin ve bölgemizin güneşi olan Diyarbakırspor hak ettiği yerde olacaktır .

Akçadağ, herkesin    Diyarbakırspor'a gereken katkıyı sağlaması gerektiğini kaydederek, "Diyarbakır'ın değerlerine sahip çıkılmalı.  En üst lige yükselmek.  Bu şehrin sporuna gereken katkıyı  sağlamak lazım." diye konuştu.

 Takıma  Sahip  Çıkılmalı

Eski  Futbol Şube  Sorumlusu Şahap  Akçadağ, Aydin’in  ve Ekibinin başkanlığındaki  Yönetim  takımın iyi işler yapacağına inanıyorum, birlik ve beraberlik içerisinde Diyarbakırspor'a sahip çıkılması gerektiğini  belirtti, Akçadağ, "Hepimizin bildiği gibi futbol sadece futbol değildir. Özellikle Anadolu'nun merkezindeki insanları dünyanın dört bir yanına dağılmış mütevazi bir şehir için daha önemlidir. Diyarbakır’ımızın neden  Süper Lig'de olmasın. yıllardır bunun Hayali ve  Özlemini  yaşıyoruz.   O yüzden takımımıza her zaman sahip çıkıp bu değeri   kaybetmememiz gerekiyor" dedi.

Diyarbakırspor Bal Liginde Kalacaktır.

 Akçadağ, “Başarının gelmesi ve   yönetiminin  sahiplenilmesi bizi sevindiriyor. Bundan sonraki başarılarının da devam etmesi en büyük beklentimizdir. Bu kentin  Diyarbakırspor’un başarılarıyla mutlu olmasını istiyoruz. Bu Takımın Bölgesel Amatör Liginde  Ben   Teknik  Heyetimize ve  Futbolcularımıza  Güveniyoruz. Gönlümüzden geçenler bunlar olurken,  Artık bu Takımı Eleştirmeyelim.Bu  Takım  bir gün şeytanın bacağını kıracaktır. Hep beraber  bu Takıma bu  Yönetime   güvenelim ve destek olalım. ” dedi.



Çok Okunanlar

2024-10-23 08:30:33