Yerel >> Gaziantep Postası


Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz’den 23 Nisan Mesajı


Link [2022-04-23 16:13:18]



Prof. Dr. Filiz; “Bugünün çocukları yarının bilim insanı, siyasetçisi, yöneticisi, diplomatı, bürokratı, sanayicisi ve iş insanlarıdır. Bizler çocuklarımızın ülkesinin emanetçileriyiz ve emanetlerine sahip çıkıp onlara Atatürk’ün izinde, müreffeh bir Türkiye bırakmakla mükellefiz.” dediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada sadece çocuklara atfedilmiş ilk ve tek resmi bayramdır. Bu vesileyle çocuklarımıza bu bayramı armağan eden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun.

Atatürk’ün söylediği gibi: “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ve ülkemizin bu ebedi varlığını her zaman yeni nesillerimiz yaşatacaktır. Bu bayrağı biz büyüklerimizden onurlu bir geçmişle aldık, çocuklarımıza da aynı onur içinde bırakmak zorundayız. Bunun için çevreci, özgürlükleri koruyan, demokratik, laik, hukukun üstünlüğünden ayrılmayan, zengin, müreffeh bir Türkiye’yi onlara bırakmak da bizim görevimizdir.

Biz bugünün çocuklarının yarının bilim insanı, siyasetçisi, yöneticisi, diplomatı, bürokratı, sanayicisi ve iş insanları olarak bu ülkenin gerçek sahipleri olduğuna inanıyoruz. Bizler çocuklarımızın ülkesinin emanetçileriyiz ve emanetlerine sahip çıkıp onlara Atatürk’ün izinde, müreffeh bir Türkiye bırakmakla mükellefiz.

TBMM'nin 102. kuruluş yıldönümünü ve başta torunlarım Kerem ve Öykü olmak üzere bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum”. (gazianteppostası)



Çok Okunanlar

2024-09-24 00:25:53