Yerel >> Ege Lobisi


İzmir'de Çorumlular Buluşması


Link [2022-06-04 21:40:04]



İzmir'de yaşayan bürokrat, sanayici ve çeşitli meslek gruplarından Çorumlular bir araya geldi.  Türkiye'nin demografik yapısında en çok göç verdiği ve nüfus olarak en fazla Çorumlu'nın yaşadığı önde gelen kentlerden olan İzmir'de Çorum Lobisi oluşumu başladı. Sivil Toplum örgütleri, sanayiciler işadamları ve çeşitli meslek gruplarından önde gelen isimlerin bir araya geldiği organizasyonda birlik mesajı verilirken tekrar bir araya gelme konusunda temenniler dile getirildi.

Gazeteci ve Televizyoncu Çorum Haber Gazetesi Ege Bölğe Temsilcisi Ali Erol DİKER'İN düzenlediği İzmir'deki Çorumlu savcılar, sanayiciler, hakimler, kaymakamlar, Avukatlar, Doktorlar, gazeteciler ve bürokratlar kaynaklarda Ardahan kahvaltı salonunda buluştu.

Arsa Türk A.Ş firması yönetim kurulu başkanı Yılmaz Kurt'un sponsor olduğu kahvaltıda birçok üst düzey Çorum'lu muhteşem kahvaltıda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu, birlik mesajı verildi. 

Önümüzdeki günler içinde bu buluşmanın daha çok katılımlı olması yönünde görüş birliği içinde yapılması ile karar alarak biz Çorum'luyuz birbirimizden sorumluyuk diyerek saygı, sevgi ve hoşgörü içinde birlik ve beraberlik ve biz duygusu içinde yürümeye mutlu olmaya devam edeceğiz diyerek ve Çorum ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz diyerek Çorum valisi sayın Mustafa Çiftçi'ninde telefonla katıldığı kahvaltıya şuan kahvaltıda bulunan herkesi Dünya'nın merkezi Çorum ilimize bekliyorum diyerek Çorum'lular ile onur ve gurur duyorum diyen Sayın Vali Mustafa Çiftçi kahvaltıya katılan Çorum'lular tarafından alkışlandı.

İzmir'de yaşayan Çorumlular bundan sonra yeni bir yapılanma ile aralarındaki birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek isteklerini belirtirken, öncülük ettiği organizasyon ve buluşma için Ali Erol Diker'e teşekkür ettiler.  

 



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:14:08