Yerel >> Ege Lobisi


İzmir Emniyet Müdür Mehmet Şahne, Mersin de Ziyaretlerde Bulundu


Link [2022-05-31 05:21:46]



VAHAP DABAKAN

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Polis Teşkilatında yeni bir çalışma sistemiyle İzmir Polisine yeni bir soluk kazandırdı. İzmirli günün 24 saati Polisini Cadde ve sokakta görüyor ve Huzur içerisinde olduğunun farkında oluyor. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de her saat Muhtarlarla toplantı yapıyor. Günün her saatinde vatandaşların arasında sokak sokak dolaşıp vatandaşlarla sohbet edip Vatandaşa güven ve huzuru veriyor. İzmirli Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin bu çalışma sisteminden çok memnunlar. Her platformda da memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 

İzmir’de göreve başlamasından önce uzun yıllar Mersin’de İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İzmir’e atan Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin temasları çerçevesinde kentte yerel yayın yapan Mersin de yayın yapan Medya Mensuplarını ziyaret etti. İmtiyaz sahibi Kerem Türk ve Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş ile bir araya geldi.

Mehmet şahne sohbet sırasında, Mersinli hemşerilerinin kendisini İzmir’de de yalnız bırakmadığını söyleyen Mehmet Şahne; “Mersin’i çok seviyorum. Çünkü burayı asli memleketim olarak görüyorum. Uzun yıllar burada çalıştım, bu nedenle Mersin’i ziyaret etmek istedim. Görev yaptığımız süre zarfında, meslektaşlarımla birlikte kentin huzur ve güveni için çaba gösterdik. Tabi bu konuda da Mersinlilerin de desteğini çok gördüm. Mersin Medya Mensubu Dostlarımızda çalışmalarımızda Polisimizi yalnız bırakmadı. İzmir’de de Mersinli hemşerilerimin beni ziyarete gelmesinden bir hayli mutluluk duydum. Mersin'i çok seviyorum” diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:09:59