Yerel >> Ege Lobisi


'Evvel Zaman İzinde' Sergisi, İzmir'in İlham Veren Buluşma Noktası Bonvivant'da!


Link [2022-03-24 08:59:14]



İzmir'in tarihi dokusunu günümüze taşıyan, ilham veren buluşma noktası BonVivant; "Evvel Zaman İzinde" sergisine ev sahipliği yapıyor.

2016 yılında kaybettiğimiz çok değerli sanatçımız Cavit Atmaca'nın

1955 yılından 2015 yılına kadar ürettiği eserlerinden bir seçki olan

"Evvel Zaman İzinde" sergisi; İzmir'in kent belleğini, günlük yaşamını ve sosyal hayatını pastoral bir duyarlılıkla ve usta fırçasıyla günümüze taşıyan eserleri içeriyor.  Sergi, BonVivant’ın tarihi atmosferiyle İzmir’e dair kültürel birikimi ve sosyal hayatı yaşatmayı ve hatırlatmayı hedefliyor. 

Cavit Atmaca eserlerini koleksiyonuna dahil etmek isteyen sanatseverler eserleri 15 Nisan’a kadar BonVivant’ta inceleyebilir

Gencer Uçar küratörlüğünde düzenlenen sergi; Kıyıdakiler, Kent İzi, Toprağın Rengi ve Ten isminde 4 bölümden oluşuyor. Atmaca'nın İzmir'e dair izleri, tutku ve zamanın ötesindeki hayal gücüyle tuvale yansıttığı eserleri 15 Nisan'a kadar, pazar günleri hariç her gün 10.00 - 19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Yıl içinde birçok sergi ve etkinliğe ev sahipliği yapan BonVivant, tüm sanat severleri "Evvel Zaman İzinde" sergisine bekliyor.

BonVivant Hakkında

BonVivant, kaliteli ve iyi yaşam felsefesiyle yola çıkan ayrıcalıklı bir buluşma noktası. Paylaşmak için, çalışmak için, bilgilenmek için, öğrenmek için, güzel sohbet, muhabbet için, ilham almak ve ilham vermek için, yenilenmek için, ister sergi ister söyleşi için, keyifli etkinlikler, verimli toplantılar için, hayatın her anından keyif alan, iyi ve kaliteli yaşamayı sevenler için BonVivant.

Özel davet ve etkinlikler, bireysel ve kurumsal iş toplantıları, sanat atölyeleri, sergiler, söyleşiler ve keyifli buluşmalar gibi farklı konular ve disiplinlerde etkinliklerin gerçekleştiği BonVivant, aynı zamanda paylaşımlı çalışma alanları ve ‘Avlu’ da ise açık havada, keyifli ve ferah bir atmosferde dostlarınız ile sohbet ederken, BonVivant Brasserie’nın seçkin lezzetleri size eşlik ediyor. Tüm etkinlikleri BonVivant'ın web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilir, dilediğiniz etkinliğe rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca internet sitesinden kendinize uygun üyeliği seçerek BonVivant ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 23:30:50