Yerel >> Ege Lobisi


Çeyrek Asrı Aşan Tecrübe Ve Güven!


Link [2022-02-01 15:52:44]



Veri Emlak 1989 yılında kurumsal yapılaşmasını tamamlayan sektörde yeni bir başlangıç yaptı. Sektördeki kalitenin söz sahibi ve en iyinin tanımı olmak için sektörde adını duyurdu.

İlk Ve Merkez Ofisini Alsancak‘ta VERİ EMLAK LOFT olarak açarak sektörün gelişiminde, büyümesinde ve İlerlemesinde bir pazar payına sahip olmasında katkı sağlamaya çalıştı.

Kurumsal Yapılaşmasına 2007’den itibaren yeni bir boyut kazandırarak, bünyesine kattığı yeni nesil kadro İle birikimlerini çoğaltmış ve İzmir’in bir çok bölgesine yayılmasına devam ediyor.

Firma yöneticisi Ant Gökçe, yeni oluşumları çerçevesinde taşındıkları yeni mekanlarında müşteri memnuniyetini esas alarak daha kaliteli hizmet sunacaklarını kaydederek, "sektörde uzun yıllar varolabilmek bir güvenin eseridir. Bize güvenen müşterilerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Bugünlere de müşterimizin bize olan güveni ile geldik. İzmir Alsancak Kıbrıs caddesinde yer alan yeni ofisimizde güçlü insan kaynağımızla birlikte müşterilerimize hizmet vermeye devam edceğiz " dedi.

Veri Emlak Loft'un Alsancak Kıbrıs caddesi üzerinde hizmet verecek olan yeni ofisin açılışına İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe'de katılarak, hayırlı olsun dilerklerinde bulundu. 

Veri Emlak Loft Yeni İletişim: Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1476/1 SK Sevil 1 İş Merkezi, No:7 K:1 D:102 Alsancak/İzmir İletişim:02324643355



Çok Okunanlar

2024-09-22 04:57:40