Yerel >> Büyüteç Gazetesi


LAFED Tuzla’da Buluştu


Link [2022-03-06 18:13:25]



LADİK Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (LAFED)Mart Ayı Olağan Toplantısını Yayla Samsunlu’lar Derneğinde Gerçekleştirdi.

 

LADİK Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (LAFED) Mart Ayı Olağan Toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Cemil Doruk’un Başkanlığını Yaptığı Yayla Samsunlular Derneğinin Ev Sahipliğinde Genel Başkan Sinan Tiryaki’nin Başkanlığından Gerçekleştirdi.

 

Birlik Beraberlik, Kardeşlik ve Aynı Sofrada Bir Arada Olmayı Hedefleyerek Ladik de Bulunan 56 Köy Derneğinin Destekleri Birçok STK Temsilcileri ve Federasyon Yöneticileriyle 19 Mayıs 2021 Tarihinde Kurularak Yola Çıkan LADİK Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu, Açılışın Ardından İlk Büyük Programı 26 Şubat 2022 Cumartesi Tarihinde Gerçekleşen Ladik Aile ve Kültür Buluşması Tirit (Serit) Programın Ardından Mart Ayı Olağan Toplantısını Genel Başkanı Sinan Tiryaki’inin Başkanlığında Tuzla’da Gerçekleştirdi.

 

LADİK Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (LAFED) Genel Başkanı Sinan Tiryaki Misafirperverliklerinden Dolayı Genel Başkan Yardımcısı ve Yayla Samsunlular Dernek Başkanı Cemil Doruk ve Yönetimine Teşekkür Ederek Başladığı Toplantıda 26 Şubat Gerçekleşen Tirit Programında Gösterdikleri Özveriden Dolayı Tüm Yönetim Kuruluna da Teşekkür Eden Tiryaki 8 Ay Önce Ladik’ten Binlerce Kişinin Katılarak Yakılan Meşale Sizlerin Özverileri ve Gayretleriyle Büyümeye Devam Ediyor. 

 

LAFED Olarak Tüm Ladikli Hemşerilerimizin Yanından Olacağız. Birlik Beraberlik Kardeşliğimizi Daha da Artırarak Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz. Herkes Burada Ailesinden, İşinden Fedakarlık Yaparak Bulunuyor. Hepimizin Bir Gayesi Var İstanbul’da Bulunan 85 Bin Ladik’li Hemşerimize Ulaşarak Bir Araya Getirmek ve Tüm Türkiye’de Bulunan Ladikli Hemşerilerimizle Gerçekleştirebilmek En Büyük Hayalimiz.

 

Bir Hayalimizde Memleketimiz Ladik’in Yazın Ayrı Kışın Ayrı Güzel Tespit Ettiğimiz Eksiklerimizi Tamamlatarak Turizme Kazandırmak Hemşerilerimizin ve Tüm Türkiye’nin Senenin 12 Ayı 365 Günü Ziyaret Edebildiği Daha Çok İstihdamın Sağlandığı Bir İlçe Olması İçin Hayallerimizi ve Düşüncelerimizi Ladik İçin Harcamaya Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı. 

 

LAFED Genel Başkan Yardımcısı ve Yayla Samsunlular Dernek Başkanı Cemil Doruk da Yaptığı Kapanış Konuşmasında Federasyon Yönetiminde Bilgin Baydı ve Gençlik Kolları Başkanı Uğur Tüydü İle Birlikte Federasyonumuzun Her Daim Yanında Yer Alarak Ladik’lilerin Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gücünü Her Platformda Hissettirmeye Devam Edeceğiz. Bugün Burada Kaymakamından, Belediye Başkanına, Özel Kalem Müdüründen, Meclis Üyesine Birçok Önemli Yerlerde Görev Alan Samsunlular Hatta Birçoğunun Ladik’li Olduğunu Altını Çizebiliriz. Mart Ayı Olağan Toplantısının İlçemizde Dernek Binamızda Gerçekleşmesinden Dolayı Mutlu Olduklarını Genel Başkanımız Sinan Tiryaki ve Tüm Federasyon Yönetimimize Teşekkür Ederiz Açıklamalarından Bulundu. 



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:30:01