Yerel >> Bizim Gazete


Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Mezunları Buluşuyor


Link [2022-05-25 08:43:49]



Gazoz, gevrek bahane dostluk şahane sloganıyla yola çıkan, Bornova’nın en eski okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi(SKL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen geleneksel ‘Gazoz Gevrek Günü’nde buluşuyor.

 

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan gazoz gevrek buluşması, bu sene 3 Haziran 2022 saat:17:00 de Suphi Koyuncuoğlu Lisesi bahçesinde gerçekleşecek. Bu yıl 14’sü yapılacak etkinliğe Lise’nin mezunlarından Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, önceki Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Osman Kandur, Bülent Ünal, Hakan Bayar, Umut Oğuz, Alper Timur, Ethem Atlı, Ali Oturmazel, Nejat Topal, Kamil Can, Hamit Buğdaycılar gibi tanınmış kişilerde katılacak. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen ‘Gazoz Gevrek Günü’ her kuşaktan öğrenci ve öğretmeni bir araya getirecek.  

Etkinlikte gevrekle beraber, okul adına amblemli olarak özel üretilen gazozlar dağıtılacak. ‘SKL Hatırası’ yazısının altında mezunlar fotoğraf çekilecek.

 

Biz büyük bir aileyiz  

SKL Mezunlar Derneği Başkanı Şükrü Ömerbeyoğlu, “Etkinliğe Bornova Meydanda toplanıp Atatürk büstüne çelenk koyup, Saygı duruşu, İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte Suphi Koyuncuoğlu mezunları ile göçmen Bandosu eşliğinde kostej yürüyüşü ile okula gidilecek. Pandemi sebebiyle iki yıldır, bir araya gelemedik, geleneksel gazoz gevrek günlerine kaldığımız yerden devam etmek istedik. Gazoz Gevrek Gününe bütün mezunları bekliyoruz. Düzenleyeceğimiz  etkinlikte bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi

 

Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Şükrü Ömerbeyoğlu, Başkan yardımcısı Hakan Atay, Başkan yardımcısı Koray Ülgen, Yönetim kurulu üyeleri Feyzullah Timur, Serap Hasbay, Mustafa Kemal Tekin, Kadir Neşe, Seyhan Onur, Ogün Pozan, M.Erkut Baltacı, Yıldıray İnan, Kenan Akdeniz, Gürsel Eralp, Osman Karaoğlu, Nilgün Hoşgör, Meral Avcıbaşı

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 03:56:25