Yerel >> Bizim Gazete


Rabia ile Okan Mutluluğa Yürüdü


Link [2022-03-09 19:13:52]



Gülten-Diyadin Menekşe’nin kızı Rabia ile Aysel-Bülent Özmen’in oğlu Okan’ın Bornova Nikah Salonunda düzenlenen nikah ile hayatlarını birleştirdi.  

Bornova Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen törene Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve yönetimi, Meclis üyeleri, iş ve siyaset dünyasından misafirler, ailelerin yakınları, akrabaları, dostları ve İzmir Okçuluk Spor Kulübü yönetimi katıldı.

Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Evlilikte esas olanın saygı ve sevgi olduğuna dikkat çeken Başkan İduğ, “Mutluluk karşılıklı sevgi, saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günleriniz de olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır. Bugün yüzünüzden okunan bu mutluluğun bir ömür boyu devam etmesini diliyorum. İnşallah şahitlerin huzurunda kurduğunuz bu aile, vatanına, milletine hayırlı evlatlarla çoğalıp büyüyecek. Size ömür boyu mutluluklar dilerken sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum. Allah mesut etsin” dedi. Atılan imzaların ardından Başkan İduğ, evlilik cüzdanını CHP Bornova ilçe Başkanı Ertürk Çapın’a verdi, Başkan Çapın’da evlilik cüzdanını geline teslim ederken, çifte ömür oyu mutluluklar diledi.

 

Bizim Gazete ailesi olarak Rabia-Okan Özmen çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

   

Çok Okunanlar

2024-09-20 02:59:15