Yerel >> Bizim Gazete


Mehmet Erkoç: Esnafımızın “Yüzünü Güldüreceğiz”


Link [2022-02-01 16:32:52]



Geçtiğimiz günlerde Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası adaylığını açıklayan Mehmet Erkoç, oda yönetimini oluşturarak ilk toplantısını yaptı.

Genç, tecrübeli ve dinamik kadro ile yola çıktığını ifade eden Erkoç; “Esnaflık, yaşadığımız yerin hem ekonomisini hem hizmet ihtiyacını ayakta tutan en önemli değerdir. Esnaf, yaşadığımız kentin temel direğidir, işinin de zor olduğunu biliyoruz ve bu zorlu mücadelede ancak “ESNAF” odaklı bir odanın sorunları çözeceğini biliyoruz. Gerçekleşecek olan Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerine; yeni projelerle hizmet gayesinde, esnafımızı en iyi şekilde temsil edebilmek ve en iyi hizmeti sunabilmek adına, genç, dinamik, bilgili ve donanımlı bir kadro ile yola çıkarak ekip arkadaşlarımla birlikte adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Çıktığımız bu yolun öncelikle emektar esnaf ve sanatkarlarımıza, sonrasında ise Bornova’mıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bütün esnaf ve sanatkarlarımızın birlik ve beraberliğini sağlayarak, haklarını korumak, gelişimlerine katkı sağlamak, yaşanan sorunların üstesinden gelmek, işi, aşı ve ailesi için mücadelesini sonuna kadar sürdürmek ve hak ettikleri değeri görebilecekleri bir yapıyı inşa etmek en büyük Amacımız. Buradan siz değerli esnaf ve sanatkarlarımızı önümüzdeki genel kurulumuzda buluşmaya ve değişime katkı sunmaya davet ediyorum. Bu hizmet yarışında aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.  

Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Erkoç ve Yönetim Ekibi  

Mehmet Erkoç, Fahrettin Ulusoy, Levent Tüzün, Kenan Semet, Uğur Çakır, Hasan Karagül, Ekrem Kandemir, Hıdır Karaduman, Muharrem Kılıç, Murat Aydın, Mert Orman



Çok Okunanlar

2024-09-20 04:37:15