Yerel >> Bizim Gazete


GELENEKSEL HALE GETİRİLEN İFTAR ETKİNLİĞİNE BU YIL YAKLAŞIK BİN BEŞYÜZ KİŞİ KATILDI


Link [2022-05-21 22:37:43]



Bornovalılar AK Parti’nin Gönül Sofrası’nda buluştu

 

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı tarafından Bornova Meydan’da düzenlenen ‘Gönül Sofrası iftar yemeğine yaklaşık Bin beşyüz kişi katıldı

 

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığının Bornova Kızılay Şubesi ile gönül sofrası iftar yemeğine rekor katılım sağlandı.  Bornova Meydan’da düzenlenen iftar etkinliğine  AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 19. Dönem İzmir Milletvekili İlhan Kaya, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Mehmet Ersan, AK Parti İl teşkilat Başkanı Nail Kocabaş,AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Cankurtaran, Elif Özüm, Fehim Özçelik, önceki dönem AK Parti ilçe Başkanı Arslan Keskin, MHP Bornova ilçe Başkanı Turan Otlu, MHP  il Başkan yardımcısı  Cezmi Çulhaoğlu, Bornova ilçe Nüfus Müdürü Ümit İmren, Bornova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tevfik Oğuz, Eğitim Bir Sen Bornova temsilcisi Oktay Taşdemir, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri Cesim Çelik, Ethem Ok, Cihan Dağlıer, Akın Dalgıç ve Emin Turan, AK Parti Bornova Kadın Kolları Başkanı Hatice Yıldırım, AK Parti Bornova Gençlik Kolları Başkanı  Abdülhamit Aktaş, Sancak Kosova Derneği başkanı Ömer Ok, Türki Kızılayı Bornova Temsilcisi Cemil Kurkut, çok sayıda Dernek Başkanları, Muhtarlar  ve vatandaşlar katıldı.

 

 Ney eşliğinde Semazenler gösteri yapıldı. Gönül Sofrası iftarının ev sahibi AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, masaları dolaşarak gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.Basına verdiği demeçte, "AK Parti ailesi olarak bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. iftar programımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize tek tek teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayı rahmet ayı, birlik ve beraberlik ayı. Şimdiden Herkesin Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyor, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti İzmir İl başkanı Kerem Ali Sürekli “Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, hep böyle beraber ve bir olalım, İftar sofrasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bizleri burada misafir eden ilçe başkanıma ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm İslam aleminin ve milletimin yakında idrak edeceğimiz Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim ” dedi.

 



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:40:23