Yerel >> Bizim Gazete


Gaziemir Halk Eğitimi Merkezinin Kapısı; “HER YAŞTAN HERKESE AÇIK”


Link [2022-02-16 20:33:58]



Bu güne kadar açtığı kurslarla birçok Gaziemirliyi meslek sahibi yapan Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında hedeflerini büyüttü. Gaziemirlilerin hem boş vakitlerini değerlendirip, hem de aile bütçelerine katkı sağlama amacıyla açılan mesleki ve genel kurslarının yanı sıra istihdama yönelik açılan kurslara da her geçen gün ilgi artıyor.

Hayatın birçok alanında kurs düzenleyen Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi, 7’den 70’e herkese; özellikle ve öncelikle İstihdama yönelik kurslar, ayrıca Bilişim Teknolojileri, Hobi ve Beceri, El Sanatları, Yabancı dil ve Okuma Yazma kursları ile vatandaşların yüzünü güldürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün bünyesinde hizmet veren Gaziemir Halk Eğitimi Merkezinin kapısı 73 ayrı alanda 3 bin 780 kurs programıyla tüm vatandaşlara açık. 

 

En çok ilgi gören kurslar ise şöyle:  

Bilişim Teknolojileri, Kişisel Gelişim ve Eğitim, El Sanatları Teknolojisi, Müzik ve Gösteri Sanatları, Spor, Giyim Üretim Teknolojisi, Yabancı Diller, Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık ve Okuma Yazma Kursları.  

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünden Teşekkür  

Gerçekleştirdikleri Proje ve Etkinlikleriyle başarılarına başarı katan Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Murat İpek, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından verilen Teşekkür Belgesini Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Musa Bina’nın elinden aldı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 04:32:29