Yerel >> Bizim Gazete


Çayır, birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla kahvaltıda buluştu


Link [2022-02-01 16:32:52]



AK Parti il başkan yardımcısı Cevdet Çayır, önceki dönem AK Parti Bornova ilçe Başkanı iken birlikte görev yaptığı meclis üyesi ve yönetim kurulu üyelerine Çolo Kafe Restoranda kahvaltı programı tertipledi.

Kahvaltıya AK Parti Meclis Üyeleri ile çok sayıda yönetici ve partili katıldı. Kahvaltıya katılanlara teşekkür eden Çayır yaptığı konuşmada, “AK Parti bir dava partisidir ve AK Parti de görev yapmak bir onurdur. Hedefimiz 2023, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya durmadan devam etmeliyiz. Hep birlikte çalıştığımız dönemde vatandaşlarımızın gönlüne dokunduk, samimi güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları yaparken ben değil, biz bilinciyle hep birlikte güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Pandemi dolayısıyla dünya da olduğu gibi ülkemizde de esnafımızı ve vatandaşımızın sorunlarına çözüm bulmak için köprü olarak çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar yanında olduk, bundan sonra da vatandaşımızın, esnafların ve STK’ların yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Bornova İlçe başkanlığım döneminde birlikte çalıştık, biz bir aileyiz. Kahvaltıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi Kahvaltıyı organize eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cevdet Çayır, tüm davetliler ile tek tek ilgilenirken, katılan herkese teşekkür etti. Kahvaltının ardından toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 04:44:22