Yerel >> Bizim Gazete


Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği’nden “BİRLİK BERABERLİK İFTARI”


Link [2022-04-11 13:12:26]



Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği, düzenlediği iftar programıyla Yozgatlı hemşerilerini ve Bornovalıları buluşturdu.

 

Düzenlenen iftar programına MHP İzmir 25. Dönem Milletvekili Murat Koç, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Yönetim Kurulu, MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, yozgatlılar ve vatandaşlar katıldı.

 

11 ayın sultanı Ramazan ayında bir ve beraber olmanın önemine vurgu yapan MHP İzmir Milletvekili Murat Koç, “Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Tüm Türk ve İslam aleminin Ramazanını kutlar, hayırlar getirmesini dilerim. Burada olduğumuz gibi, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Katılımın yüksek olduğu ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programı sonrası teşekkür eden MHP İzmir il Başkanı Veysel Şahin, “Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında Yozgat’ımızın güzel insanları ve Bornovalı kardeşlerimizle bir araya geldik. Ramazan ayının mübarek atmosferinde bizimle sofrasını paylaşarak yüreğini bizlere açan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

Birlik ve Beraberliğin daim olmasını dileklerini ifade eden Dernek Başkanı Edip Şahin, “Pandemi süresince bir araya gelememiştik, mübarek Ramazan ayı bize yeniden bu fırsatı sundu. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Dernek üyelerimizle birlikte yeniden etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İftarımıza katılan tüm hemşeri ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” diye konuştu.

 

İftar sonrası çay ve kahve ile sohbet edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:12:50