Yerel >> Bizim Gazete


Bornova’da “Dilsiz Sevda” filminin galası yapıldı


Link [2022-03-29 22:52:52]



Yaşanmış bir hayattan alınan mutluluk ve dramın bir arada işleyen Dilsiz Sevda “Duanın Gücü” filminin galası yapıldı.

 

Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Sanat Merkezi salonunda gerçekleşen galaya filmin oyuncuları ve davetliler ile sinema severler katıldı.  Yapımcılığını, Senaristliğini ve Başrol oyunculuğunu Ozan Yusuf Karabudak'ın üstlendiği, yönetmenliğini Erol Kılıç’ın yaptığı Dilsiz Sevda “Duanın Gücü” filminin başrol oyuncuğunu Bilge Baba Ozan Yusuf Karabudak ile Arzu Özgür paylaştı. Oyuncu kadrosu; Nesrin Akar, Aykut Yücetan,  Melek Tümbelekçi, Sebahattin Tümbelekçi, Sabahattin Argaç, Raziye Uysal, Kadir Aras, Hüseyin Durak, Ufuk Sue, Enes Erdil, Günay Koç, Haşim Şar, İlhan Kızılırmak, Hakan Kuyumcu oynadı.

 

Yapımcılığını, senaristliğini ve Başrol oyunculuğunu yapan Ozan Yusuf Karabudak, ilmi galada ilk kez izleyeceğini söyleyerek, “Filmin konusu çok enteresan, eminim ki şimdiye kadar hiç böyle bir film seyretmediniz? Şiirlerde ve mektuplarda mesajlar var. Muhteşem bir mesaj var, sonunda da hem mutluluk ve dram var. Bu filmde yaşanmışlığı doğal haliyle işledim. Film de oynayan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayrıca bize filmde evini açan, yolunu açan Nesrin Akar’a Arzu Özgür’e, ve tüm oyuncu arkadaşlarıma ve ekibe çok teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Plaket töreninde konuşan Başrol oyuncalarından Arzu Özgür,  "Böyle bir proje de yer aldığım için çok mutluyum, bu plaketi tüm engelli arkadaşlarımız ve dostlarımız adına alıyorum. Emeği geçen herkese Teşekkür ediyorum” dedi.

 

Film için evinin kapılarını açan ve oyunda karakter oyuncusu Nesrin Akar, düşüncelerini “Ozan abi bizim için çok değerlidir. Gerçek bir hayattan aldığımız bir kesitin sinemaya yansıttık, göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Başta Bilge Baba Ozan abiye, yönetmenimize ve tüm oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifade etti.

 

Çekimleri İzmir'de yapılan dram türündeki film, galada seyircilerden tam not aldı.

 

İrfan Onan



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:11:56