Yerel >> Bizim Gazete


Bornova Kaymakamlığından ilçe Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği


Link [2022-06-11 14:47:17]



Bornova ilçe Kaymakamlığı tarafından ilçe kurumları arası dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

 

Katılımın yoğun olduğu organizasyonu Bornova ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce gerçekleştirildi. Görevlerine yeni atanan müdürlerin ve diğer kurum müdürlerinin kaynaşması ve birlik beraberlik amacıyla tertiplenen etkinlik katılımcılarca memnuniyetle karşılandı. Yaklaşık iki yıldır pandemi sürecinde yoğun tempoyla çalışan idareciler ve eşleri, açık havada yemek ve çay keyfi ile güzel bir gün geçirdi.

 

Bornova ilçe Kaymakamı Fatih Genel,  Bornova ilçe Belediye Başkanı Mustafa İduğ,  Bornova 2. Jandarma Komando Tugayı komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Yıldırım Pektaş, Bornova ilçe Nüfus Müdürü Ümit İmren, Bornova ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Bornova ilçe Mal Müdürü Ahmet Oğuz, Bornova Vergi Dairesi Müdürü Ruhi Petek, Bornova Naci Şahin SGK Müdürü Berna Gökçen Ayan, Bornova ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin Kardaş, Bayraklı ilçe Tarım ve Orman Müdürü Cem Erdoğrul, Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürü Ali Erkul, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Ünal Kaya, Bornova ilçe Kütüphane Müdürü Esin Evşen, Bornova ilçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Karacan, Bornova Veteriner Kontrol Enstitü Müdür Yardımcısı Ziya Necdet Erkan, Bornova ilçe Kızılay Başkanı Cemil Kurkut, daire ve kurum müdürleri katıldı.

 

Yemekte açılış konuşmasını yapan ilçe Kaymakamı Fatih Genel, “Öncelikle İlçemizde sizlerle birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Pandemi sürecinde çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdik, şükürler olsun bu felaketi atlattık. Bu yemekte bir araya gelme amacımız; dayanışma, kaynaşma ve motivasyonu yükseltmek. Uzun süredir böyle bir araya gelememiştik, bu yemekle aramıza yeni katılan kurum müdürü arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Yemeği organize eden İlçe Tarım ve Orman Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bornova ilçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akarca ise “Bornova’ya hizmet eden tüm kurum ve kuruluş yönetici ve amirlerinin dayanışma ve kaynaşma yemeğine katılarak birlik beraberlik sergilemesi memnuniyet verici. Öncelikle Bornova ilçe Kaymakamı sayın Fatih Genel’e bizlere desteklerinden dolayı ve tüm değerli kurum amirlerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sohbet ortamında çayların içilmesinin ardından dayanışma yemeği sona erdi.



Çok Okunanlar

2024-09-18 16:59:02