Yerel >> Bizim Gazete


Bornova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya yeniden seçilerek Güven Tazeledi


Link [2022-02-11 19:52:42]



Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde 493 oy alarak yeniden başkanlığa Mustafa Akkaya yeniden seçildi.

 

Bornova Belediyesi Nikah salonunda düzenlenen olağan genel kongresine Bornova Esnafı, yoğun ilgi gösterdi.

 

Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Akkaya, Güven Tazeledi

 

Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri bugün yapıldı. İki liste ile girilen seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Akkaya, tekrar oda başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

 

Saygı duruşu ve istiklal maşının okunmasının ardından divanın oluşumu için teklif verildi. Divan Başkanlığına Mustafa Ak, Başkan Vekili Tayfun Geylan, Katip Üye Turan Yazgan, Katip Üye Tayfun Çıracı ve Katip üye Cezmi Çulhaoğlu seçildi. Divan başkanlığınca genel kurul ile mali raporların ibra edilerek oylanmasından sonra seçime geçildi.

 

Yaptığı teşekkür konuşmasında Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Akkaya, “Ben oda başkanlığını aşk ile Bornova esnafı için yapıyorum. Ben kendimi hiçbir zaman kendimi başkan olarak tanıtmadım, tüpçü, lokantacı Mustafa diye tanıtıyorum. Esnafın içinden gelen biri olarak verdiğiniz desteklerden dolayı bugüne kadar geldim. Hiç kimse kusura bakmasın, burası babamızın makamı değil, kim esnafa hizmet ediyorsa, kim esnafın sorunlarını çözüyorsa görevine devam eder. Şahsıma destek veren ve vermeyen tüm esnafa teşekkür ediyorum. Kazanan Bornova Esnafı oldu. Biz bundan sonra da aldığımız güven ve destek ile işimizi yapmaya devam edeceğiz, Esnafımıza hayırlı olsun” dedi

 

Kongrede geçerli oylardan 493 delegenin oyunu alan mevcut Başkan Mustafa Akkaya yeniden başkan seçildi. Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Mehmet Erkoç ise 249 oy aldı.

 

Seçimin ardından yeninden Başkan seçilen Akkaya tebrikleri kabul ederek sevenleri ve destek olan esnaf ile toplu fotoğraf çektirdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 04:38:24