Breaking News >> News >> Athinapoli


Γερανοί απομάκρυναν 85 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους της πόλης – Κ. Μπακογιάννης: «Πολύτιμο κάθε κερδισμένο εκατοστό δημόσιου χώρου»


Link [2022-03-23 14:13:39]



Σε εξέλιξη βρίσκονται, 12 μήνες τον χρόνο, οι επιχειρήσεις του Δήμου Αθηναίων για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, με σκοπό την απελευθέρωση πολύτιμου δημόσιου χώρου. <!–break–> Είναι ενδεικτική η πρόσφατη -μεγάλης κλίμακας- επιχείρηση που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου, απομακρύνοντας, με τη βοήθεια τριών μεγάλων γερανών, συνολικά 85 οχήματα μέσα σε διάστημα μόλις έξι ημερών. Τα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, επιδρούσαν αρνητικά στην αισθητική εικόνα της πόλης, ενώ πρακτικά στερούσαν πολύτιμες θέσεις πάρκινγκ από τους κατοίκους, ιδιαίτερα…

The post Γερανοί απομάκρυναν 85 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους της πόλης – Κ. Μπακογιάννης: «Πολύτιμο κάθε κερδισμένο εκατοστό δημόσιου χώρου» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-20 00:29:49