Breaking News >> News >> Athinapoli


Ξεκινούν στις 3 Ιουνίου οι εγγραφές στα αθλητικά summer camps για παιδιά δημοτικού -Κ. Μπακογιάννης: «Με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, υποδεχόμαστε και αυτό το καλοκαίρι τους μικρούς Αθηναίους στα σύγχρονα αθλητικά μας κέντρα»


Link [2022-06-02 21:36:53]



Διέξοδο χαράς και άθλησης δίνει μέσα στο καλοκαίρι για τα παιδιά της πρωτεύουσας, ο Δήμος Αθηναίων με τα αθλητικά και ψυχαγωγικά Summer Camps, που διοργανώνονται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ). Τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου για τρεις περιόδους (των δύο εβδομάδων η καθεμία), φιλοξενούνται στα Αθλητικά Κέντρα Γουδή, Ρουφ και Γκράβας, και απευθύνονται σε παιδιά του δημοτικού, που έχουν γεννηθεί από το 2009 έως το 2015.<!–break–> Στόχος των Summer Camps είναι να προσφέρουν στα παιδιά τη χαρά και τη…

The post Ξεκινούν στις 3 Ιουνίου οι εγγραφές στα αθλητικά summer camps για παιδιά δημοτικού -Κ. Μπακογιάννης: «Με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, υποδεχόμαστε και αυτό το καλοκαίρι τους μικρούς Αθηναίους στα σύγχρονα αθλητικά μας κέντρα» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-18 22:28:07