Breaking News >> News >> Athinapoli


Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει με 2,3 εκατ. ευρώ 111 μικρές επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο – Κ. Μπακογιάννης: «Προσφέρουμε οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία – εξασφαλίζουμε περιβαλλοντικά οφέλη για την πόλη»


Link [2022-03-15 15:33:35]



Με το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, ο Δήμος Αθηναίων χρηματοδοτεί 111 μικρές επιχειρήσεις της Αθήνας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού τους και -με αυτόν τον τρόπο- να μειώσουν τις δαπάνες ενέργειας και το λειτουργικό τους κόστος.<!–break–> Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Athens Business Green Toolkit», που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), και εντάσσεται σε μία ολοκληρωμένη στρατηγική της δημοτικής αρχής να στηρίξει την τοπική οικονομία και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις καλύτερες…

The post Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει με 2,3 εκατ. ευρώ 111 μικρές επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο – Κ. Μπακογιάννης: «Προσφέρουμε οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία – εξασφαλίζουμε περιβαλλοντικά οφέλη για την πόλη» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-19 19:49:44