Breaking News >> News >> Athinapoli


Ένα νέο στέκι πολιτισμού εγκαινιάστηκε στη γειτονιά του Αγίου Παύλου -Κ. Μπακογιάννης: “Ανταποκρινόμαστε σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων – θέλουμε όλες οι γειτονιές να γίνουν τα ζωντανά κύτταρα της Αθήνας”


Link [2022-06-04 15:52:00]



Ένα νέο στέκι πολιτισμού αποκτά η Αθήνα, στη γειτονιά του Αγίου Παύλου. Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) διευρύνει το δίκτυο των πολιτιστικών κέντρων μέσα στην πόλη, προσφέροντας μία δημιουργική και ευχάριστη διέξοδο στους κατοίκους της.<!–break–> Κοντά στο Σταθμό Λαρίσης, ένας ανακαινισμένος χώρος 250 τ.μ., εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη παρουσία των αντιδημάρχων Άννας Ροκοφύλλου, Σάκη Κολλάτου και Χρήστου Τεντόμα, της προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Νίκης Αραμπατζή, φορέων και κατοίκων της περιοχής. Σε αυτό το νέο πολιτιστικό “κύτταρο” της γειτονιάς του Αγίου Παύλου, θα λειτουργήσει, από τον ερχόμενο…

The post Ένα νέο στέκι πολιτισμού εγκαινιάστηκε στη γειτονιά του Αγίου Παύλου -Κ. Μπακογιάννης: “Ανταποκρινόμαστε σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων – θέλουμε όλες οι γειτονιές να γίνουν τα ζωντανά κύτταρα της Αθήνας” appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-18 22:26:35