Breaking News >> News >> Athinapoli


Ορκίστηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Μορφωτικού Ιδρύματος του Δήμου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης: «Θέλουμε να αποτελέσει το “θησαυροφυλάκιο” της μνήμης της Αθήνας»


Link [2022-06-04 15:52:00]



Σημαντικές προσωπικότητες του πνευματικού και ακαδημαϊκού χώρου που συγκροτούν το νεοσύστατο Μορφωτικό  Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων ορκίστηκαν την Παρασκευή σε ειδική τελετή, στο Δημαρχείο Αθηνών, ενώπιον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.  «Με την ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου “ανοίγει” μια σπουδαία σελίδα για την Αθήνα. Φιλοδοξία μας είναι ότι το Μορφωτικό Ίδρυμα θα λειτουργήσει ως πολύτιμο “θησαυροφυλάκιο” της μνήμης της πόλης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και για τους Αθηναίους η συμμετοχή και η συμβολή σας στην προσπάθεια μας», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης απευθυνόμενος στα εξέχοντα…

The post Ορκίστηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Μορφωτικού Ιδρύματος του Δήμου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης: «Θέλουμε να αποτελέσει το “θησαυροφυλάκιο” της μνήμης της Αθήνας» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-21 02:52:39