Breaking News >> News >> Athinapoli


Συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με τον Δήμαρχο Σμύρνης στην Αθήνα – Κ. Μπακογιάννης: «Δε μπορούμε να επιτρέψουμε στον Ερντογάν να κρατά σε ομηρία τις σχέσεις των λαών μας»


Link [2022-05-25 12:08:37]



Την αξία της διπλωματίας των πόλεων, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν “γέφυρα” ειρήνης, συνεργασίας και ανάπτυξης ανάμεσα στους λαούς, ανέδειξε η συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Σμύρνης, κ. Tunç Soyer, στο δημαρχείο της Αθήνας, στο πλαίσιο επίσκεψης του Τούρκου Δημάρχου στην ελληνική πρωτεύουσα.<!–break–> Οι δύο δήμαρχοι, που έστειλαν πολλαπλά μηνύματα για τις παγκόσμιες προκλήσεις και την ανάγκη εξεύρεσης τοπικών λύσεων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την ενίσχυση της συνεργασίας Αθήνας και Σμύρνης, ειδικά στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, μέσα από την ανταλλαγή πρακτικών. Σε δήλωσή…

The post Συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με τον Δήμαρχο Σμύρνης στην Αθήνα – Κ. Μπακογιάννης: «Δε μπορούμε να επιτρέψουμε στον Ερντογάν να κρατά σε ομηρία τις σχέσεις των λαών μας» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-18 22:28:36