Breaking News >> News >> Athinapoli


Στρατηγική σύμπραξη με το Πάντειο Πανεπιστήμιο για πρότυπες λύσεις στην Αθήνα – Κ. Μπακογιάννης: «Με αυτές τις συμπράξεις κάνουμε την πόλη καλύτερη για τους Αθηναίους»


Link [2022-04-15 13:53:42]



Στη σύμπραξη με ένα ακόμη σημαντικό πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας, το Πάντειο, προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων, προκειμένου οι δύο φορείς να συνεργαστούν σε εμβληματικές δράσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αθηναϊκή κοινωνία, στο περιβάλλον, αλλά και στην ίδια την πόλη. Η συνεργασία επισφραγίστηκε με ένα μνημόνιο, το οποίο υπογράφηκε ανάμεσα στον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και στην Πρύτανι του Παντείου, καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη. <!–break–> Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα ενισχύσουν την επιστημονική τους συνεργασία μέσα από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ερευνητικής εμπειρίας σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα. …

The post Στρατηγική σύμπραξη με το Πάντειο Πανεπιστήμιο για πρότυπες λύσεις στην Αθήνα – Κ. Μπακογιάννης: «Με αυτές τις συμπράξεις κάνουμε την πόλη καλύτερη για τους Αθηναίους» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-18 22:57:39