Breaking News >> News >> Athinapoli


Ανέγερση Μνημείου στην Αθήνα για τους Πεσόντες και Αγνοούμενους της Κυπριακής τραγωδίας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων – Κ. Μπακογιάννης: «Η Αθήνα είναι έτοιμη να κάνει το χρέος Μνήμης απέναντι στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας»


Link [2022-04-06 14:34:13]



Τους ισχυρούς και ακατάλυτους δεσμούς με την Κύπρο, καθώς και τη διαχρονική υποστήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων στον Κυπριακό Ελληνισμό επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο της Αθήνας με αντιπροσωπεία Δημάρχων από τους Κατεχόμενους Δήμους της Κύπρου.<!–break–> Στη συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δόκτορα Πέτρο Καρεκλά, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανέγερση Μνημείου Πεσόντων και Αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας στην Αθήνα, ύστερα από αποδοχή σχετικής πρότασης του Πρέσβη της Κύπρου κ. Κυριάκου Κενεβέζου.…

The post Ανέγερση Μνημείου στην Αθήνα για τους Πεσόντες και Αγνοούμενους της Κυπριακής τραγωδίας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων – Κ. Μπακογιάννης: «Η Αθήνα είναι έτοιμη να κάνει το χρέος Μνήμης απέναντι στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-20 00:42:26