Breaking News >> News >> Athinapoli


Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία – Κ. Μπακογιάννης: «Με αυτού του είδους τις δράσεις, βάζουμε τις βάσεις για μία πόλη χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς»


Link [2022-03-16 13:54:03]



Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία να συμμετάσχουν στα δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης, που υλοποιούνται μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ).<!–break–> Τα δημοτικά κολυμβητήρια στο Γουδή, στο Σεράφειο, στην Κολοκυνθού, στη Γκράβα, καθώς και το Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός», ανοίγουν τις πόρτες τους, κάθε εβδομάδα -από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο- για να υποδεχθούν άτομα με αναπηρίες, που ενδιαφέρονται για το κολύμπι και τη γυμναστική. Πρόκειται για προγράμματα που στο σύνολό τους εφαρμόζονται, είτε ατομικά, είτε σε…

The post Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία – Κ. Μπακογιάννης: «Με αυτού του είδους τις δράσεις, βάζουμε τις βάσεις για μία πόλη χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-19 19:50:53