Breaking News >> News >> Athinapoli


Δήμος Αθηναίων: Ανακατασκευάζονται πλήρως οι υπαίθριοι χώροι πώλησης της Βαρβακείου – Κ. Μπακογιάννης: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα τη βούλησή μας να στηρίξουμε τους επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς της Αθήνας»


Link [2022-02-08 15:53:37]



Στην ολική ανακατασκευή των στεγάστρων και των κτιριακών υποδομών των χώρων πώλησης που βρίσκονται στην κάτω πλευρά της Βαρβακείου, προχωρεί ο Δήμος Αθηναίων με στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων λειτουργικών προβλημάτων και την αναβάθμιση του ιστορικού χώρου της αγοράς.<!–break–> Τα έργα, που αφορούν συνολικά 43 καταστήματα, ξεκίνησαν σήμερα και ήδη τοποθετήθηκαν οι πρώτες τέντες βαρέως τύπου, καθώς και ψυγεία κοντέινερ για την αποθήκευση των προϊόντων, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων παρέχει δωρεάν Ίντερνετ στους καταστηματάρχες με…

The post Δήμος Αθηναίων: Ανακατασκευάζονται πλήρως οι υπαίθριοι χώροι πώλησης της Βαρβακείου – Κ. Μπακογιάννης: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα τη βούλησή μας να στηρίξουμε τους επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς της Αθήνας» appeared first on athinapoli.



Most Read

2024-09-20 03:39:43